12 Ocak 2014 Pazar

LinkedIn Kullanarak Blog Yazılarınızı Daha Çok Kişiye Ulaştırın

LinkedIn nedir ve LinkedIn’e nasıl reklam verilir yazımızda bahsetmiştik. Tekrar bahsetmek gerekirse LinkedIn, cv paylaşımı, kendini anlatabilme, profesyonel çevre edinebilme,  okul hayatımızı, iş hayatımızı, dünümüzden bügünümeze kadar yaptıklarımızı, yani kariyerimizin özetleyen bir mecradır.
LinkedIn, Twitter ve Facebook gibi belki çok aktif kullanılmıyor fakat daha profesyonel anlamda blog yazılarınızı okutmak isteyenler için bulunmaz bir nimet.  LinkedIn olarak bahsettiğim aslında LinkedIn gruplarıdır.

LinkedIn grupları ile yazılarınızı gruplarda bulunan kişilere ulaştırabilirsiniz. Böylelikle iş dünyasında bulunan kişilere kolaylıkla ulaşabilir, onlara yazılarınızı okutabilirsiniz ve etkileşime geçirtebilirsiniz.
Ben bu grupları 4 kategoriye böldüm bunlar; Sosyal Medya, Dijital Pazarlama, Seo ve Blog Yazıları
Sizde blog yazılarınızı bu alanda yazdıysanız ve daha çok kitleye ulaşmasını istiyorsanız aşağıda bulunan gruplara katılmanız yeterli olacaktır.
Sosyal Medya
Dijital Pazarlama
SEO
Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) -> 264 üye
E-ticaret , Seo  -> 641 üye
Internet (online) marketing – SEO, SMM, SEM & SMO  -> 6.326 üye
SEO Bloggers ->2.430 üye
SEO_Group -> 2.595 üye
SEO Turkiye -> 489 üye
Blog Yazarları
Daha bilmediğimiz grup varsa yorum ile bize iletirseniz buraya eklemiş oluruz. Böylelikle blog yazarları yazılarını paylaşabilir veya blog okuyucuları daha çok blog takibi yapabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder